Isparta Haber
HV
28 MART Perşembe 12:27

Hemşirelik öğrencilerine özel eğitim

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi mezuniyet aşamasındaki hemşirelik öğrencilerine yönelik “İş Kulübü Eğitimi” verildi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 02-12-2022 19:43   Güncelleme : 02-12-2022 19:43
Hemşirelik öğrencilerine özel eğitim

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Fakülte Tanıtım ve Kariyer Günleri Planlama Komisyonu ve Antalya İş-Kur iş birliğiyle mezuniyet aşamasındaki öğrencilere yönelik “İş Kulübü Eğitimi” gerçekleştirildi. Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim elemanlarından Doç. Dr. Banu Terzi, Arş. Gör. Arzu Tat Çatal ve Arş. Gör. Uğur Gül’ün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen eğitim Antalya İş- Kur İş Kulübü üyeleri Bora Ağbay, Müge Bilen ve Zeynep Kutlu Gebeş tarafından verildi.

MESLEK HAYATINA HAZIRLIK

Küçük gruplar halinde interaktif olarak verimli bir şekilde gerçekleştirilen eğitimde “Etkili iletişim, beden dili, mülakatta kıyafet seçimi, özgeçmiş hazırlama, mülakat öncesi hazırlıklar, mülakatta dikkat edilmesi gereken konular” başlıklı konular anlatıldı. Eğitimcilerden ve katılımcı öğrencilerden eğitimin içeriğine ilişkin olumlu geri bildirimler alındığı eğitim sonunda öğrencilere katılım sertifikası verildi. Komisyon üyeleri Antalya İş-Kur iş birliği ile Fakültede mezuniyet aşamasında olan tüm öğrenciler için bu eğitimlerin devam edeceğini bildirdi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR