Isparta Haber
HV
29 MART Cuma 13:04

Çanakkale Belediyesi Çalışanları Elbistan'a Gönderdi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, afet bölgelerinden biri olan Elbistan’daki çalışmalara katılacak olan Çanakkale Belediyesi çalışanlarını bölgeye uğurladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-03-2023 11:25   Güncelleme : 02-03-2023 11:25
Çanakkale Belediyesi Çalışanları Elbistan'a Gönderdi.

Bölgede destek faaliyeti yürüten Ankara Büyükşehir Belediyesinin talebi doğrultusunda, Çanakkale Belediyesi çalışanlarından Emrah Uygun, Mehmet Deniz, Melih Kaytaz, Ali Kahraman Dara, Şafak Ercümen, Semih Kaynak ve Emrah Kocabaş, Elbistan’daki çalışmalara katkı sunmak üzere yola çıktı. Altın Yıllar Yaşam Merkezi önünde düzenlenen uğurlama törenine ise, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, ilgili birim müdürleri ve Belediye çalışanları katıldı.

Başkan Gökhan burada yaptığı açıklamada, “Bugün yedi Belediye çalışanı arkadaşımızı Elbistan’a gönderiyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi Elbistan’da bir çok konuda destek oluyor, yardımda bulunuyor, yeniden yapılanması için çalışmalarda bulunuyor. Bizden de eleman desteği istendi. Biz de 7 arkadaşımızı oraya yolluyoruz. 10 gün süreyle orada görev yapacaklar. Daha sonra duruma göre değerlendireceğiz, başka arkadaşları da gönderebiliriz” dedi. Başkan Gökhan afet bölgesi ile dayanışmanın sürdüğünü belirterek, ekibe de iyi yolculuklar diledi.

Konuşmaların ardından Çanakkale Belediyesi ekibi, Elbistan’a gitmek üzere uğurlandı.

 

AdminAdmin

YORUMLAR