Isparta Haber
HV
28 MART Perşembe 16:33

Adapazarı’nın En Güzel Fotoğrafları Seçildi

Adapazarı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl “Adapazarı’nda Hayat Var” temasıyla 13’üncüsü gerçekleşen fotoğraf yarışmasının sonuçları açıkladı. Yarışma jürisi tarafından seçilen 3 fotoğraf yarışmada belirtilen ödüllerin sahibi oldu.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 18-11-2022 17:41   Güncelleme : 18-11-2022 17:41
Adapazarı’nın En Güzel Fotoğrafları Seçildi

Adapazarı’nın kültürel, sosyal, ticari ve doğal güzelliklerini içine alan “Adapazarı’nda Hayat Var” fotoğraf yarışmasının sonuçları Adapazarı Belediyesi tarafından ilan edildi. Faruk Turna’nın “Sis” temalı fotoğrafı birincilik ödülüne layık görülürken; Nihat Kolunsağ’ın “Uzun Çarşı” fotoğrafı ikincilik, Mustafa Yiğit’in “İnsan Manzaraları” temalı fotoğrafı üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Adapazarı’mızın güzelliklerini merceğine alan, bizi bu güzelliklerle buluşturan tüm katılımcılarımıza ve değerlendirmeleri için jüri üyelerimize teşekkür ederim. Aynı zamanda jürimiz tarafından ödüle layık görülen fotoğraf sanatçılarımızı ayrı ayrı tebrik ederim. Bu güzel fotoğraflar bize bir kez daha gösterdi ki, Adapazarı’mıza hayat en güzel renkleriyle devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR