Isparta Haber
HV
19 MART Salı 11:10

Kılıçdaroğlu'ndan İstifa Etmeyeceğim İması

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, gayriresmi seçim sonuçlarının ardından, "Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız" sözleri ile istifa etmeyeceğini ima etti.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 28-05-2023 22:02
Kılıçdaroğlu'ndan İstifa Etmeyeceğim İması

28 Mayıs'ta yapılan ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinin gayriresmi seçim sonuçlarının açıklanmasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı seçildi.

Seçim sonuçlarının netleşmesi sonrası kameralar karşısına geçen Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

- Hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim, etmedim. Göz yumamazdım, yummadım. Eziyetlere, haksız, hukuksuz, adaletsiz bir düzene karşı susup dilsiz şeytan olamazdım, olmadım. Milyonlarca göçmenin gelip de sizin ikinci sınıf vatandaş olmanıza susamazsın, susmadım. Evlatlarımız işsiz güçsüz hayata tutunmaya çalışırken hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim. Esnafımız borç içinde olmasına gönlüm razı gelemezdi gelmedi.

- Sizlerden bir ricam var kendiniz için evlatlarımız için analarınız babalarınız için demokratik mücadeleyi sürdürmeye devam edin. Devletin bütün imkanları bir adamın ayakları altına serildi. Bu korku iklimine boyun eğmeden mücadele eden Millet İttifakı'na ve tüm vatandaşlarıma teşekkür ederim.

- Her gün, her şeye zam gelirken, benim halkımın belinin bükülmesine gönlüm razı gelemezdi.

- Bu toprakların bir insanı olarak hakkınız için sizi ezmemesi için mücadele verdim ve mücadele vermeye devam edeceğim.

- Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız."

AdminAdmin

YORUMLAR